Total Pageviews

Tuesday 6 October 2015

NEW IN...

Today I want to show you guys two new cosmetics. The first one is a Sally Hansen Miracle gel and top coat. The second one is a lipliner from Rimmel London.
The nail polish and top goat, as is written on the box should look like exactly like shellac, but we can remove it by normal polish remover. For me it doesn't work unfortunatelly... I am not able to remove it by this. Second thing, after 3 days it doesn't look perfect. My advice is to use just a polish nail without the gel. It will be just like typical polish nail. The price for nail polish and top coat is around 17$
The lipliner is great to be honest. Good for someone who has pale skin. The lipliner lingers on a lips around 5 hours! It is great and the price is around 6$ ONLY!

Dzisiaj mam dla Was dwa nowe kosmetyki. Pierwszy to lakier do paznokci i top coat z serii Sally Hansen. Druga rzecz to konturowka z Rimmela, numer 18. Mowiac o lakierze i top coat musze wspomniec, iz powinien on utrzymywac sie do 2 tygodni, tak jak wspomina producent i dawac efekt hybrydy bez lampy. Moje wrazenia? Po 3-4 dniach odpryskuje... Moja rada to uzywac jedynie lakieru, bez top coat. Cena lakieru + top coat okolo 55zl.  Z kolei konturowka jest po prostu SWIETNA! Bardzo dobrze dopasowuje sie do osob z jasna karnacja i utrzymuje sie na ustach okolo 5 godzin. Cena za sztuke to okolo 18zl.





Co sadzicie a wspomnianych przeze mnie produktach? I am waiting for your comments!



3 comments:

  1. ładny kolor lakieru

    Zapraszam do mnie : <a href="http://eskucinska.tumblr.com/>Klik Klik Klik</a>

    ReplyDelete
  2. Super,że o nim (lakierze) napisałaś bo byłam go ciekawa :D
    http://yolooliwkaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Mam ten odcień lakieru i bardzo ładnie prezentuje się na pazurkach: )

    Z przyjemnością obserwuje, aby być Kochana z Toba na bierzaco:*
    Zapraszamy również do Nas: )

    ReplyDelete